Volwassenen

Als inzicht in het menselijk systeem samengaat met onvoorwaardelijke liefde, kunnen mensen hun eigen waarheid ontwikkelen

Intuïtieve begeleiding

Het menselijk systeem bestaat uit een stoffelijk deel, het fysieke lichaam, en een niet-stoffelijk deel of ‘energie’; de ziel. In de energie ligt alle informatie opgeslagen over je bestaan als ziel, dus ook alle informatie over het leven dat je nu leeft. Hier wordt tijdens de begeleiding gebruik van gemaakt. Door intuïtief te kijken naar welke informatie zich aandient tijdens een gesprek, kan zichtbaar worden wat gezien wil worden. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een bepaalde pijn die een gebeurtenis met zich mee heeft gebracht en waar overtuigingen en gedragspatronen omheen zijn gekomen om het niet meer te hoeven voelen. Hier hoef je je niet van bewust te zijn en het kan gaan om grote gebeurtenissen maar ook om kleinere die op het moment zelf onbelangrijk leken.

Bij een energielezing wordt van hetzelfde principe gebruik gemaakt maar hierbij wordt vanuit een nog zuiverder niveau gekeken en geef je met een bepaalde vraag toestemming om op diepere lagen te kijken om informatie naar het bewustzijn te halen.

Door op deze manier vanuit onvoorwaardelijke liefde te werken, kunnen tijdens de begeleiding op een heel liefdevolle en directe wijze inzichten aangeboden worden, waardoor je blokkades kunt opruimen en weer verder kunt op je pad. Jij bepaalt de vraag en bepaalt daarmee zelf welke informatie gelezen kan worden. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je eigen proces. Het vraagt ook de bereidheid om echt naar jezelf te kijken. Jij bent de enige die het kan doen, de enige die jouw pad kan lopen. Ik licht je onderweg alleen een beetje bij.

In de training word je je stap voor stap bewust van hoe je eigen energie werkt en leer je hoe je die kunt besturen.