Training

Als inzicht in het menselijk systeem samengaat met onvoorwaardelijke liefde, kunnen mensen hun eigen waarheid ontwikkelen

Dat wat aandacht krijgt, wordt zichtbaar.

 

De training bestaat uit 3 delen.

In het eerste deel leer je wat intenties zijn, wat je ermee kunt en hoe je er zelf mee kunt werken.

In het tweede deel leer je hoe je aandacht beweegt en hoe je dit bewust aan kunt sturen.

In het derde deel leer je wat overtuigingen zijn, hoe overtuigingen werken, kijk je naar je eigen overtuigingen en leer je hoe je deze op kunt offeren.

Een keer in de zoveel tijd wordt een middag georganiseerd voor mensen die de training hebben afgerond om samen intenties neer te zetten. Een hele leuke ervaring!

 

Voor wie?

De training wordt aangeboden in een versie voor kinderen en een versie voor volwassenen die inhoudelijk hetzelfde zijn. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de ernst van de klachten die je ervaart, wordt de training individueel of in kleine groepjes aangeboden. De training is voornamelijk bedoeld voor mensen die klachten ervaren die met de werking van aandacht te maken hebben. Dit kan heel breed zijn: van hooggevoeligheid, AD(H)D en autisme tot angstklachten, traumatische ervaringen die je maar niet los kunt laten of bijvoorbeeld depressie. Voor kinderen die problemen ervaren op school zoals onrust, leerproblemen, concentratieproblemen of bijvoorbeeld faalangst is de training heel geschikt.