Online coachsessies

In verband met de uitbraak van het coronavirus biedt Lichtbij tijdelijk korte online coachsessies aan voor een kleine prijs. De sessies duren 45 minuten tot maximaal een uur en zullen 25 euro kosten. Als je bijvoorbeeld:

  • vragen hebt over hoe je op een bewuste wijze om kunt gaan met de situatie
  • je graag inzicht wilt in dingen waar je nu tegenaan loopt
  • of een graag begeleiding wilt bij het besturen van je aandacht zodat je je beter kunt ontspannen en je even los kunt komen van de onrust in de wereld,

voel je dan vrij om contact op te nemen, dan maken we een afspraak! Ook alle intakegesprekken zijn voorlopig online. Let op: voor thema’s die wat dieper gaan is het beter om fysiek in de stof een afspraak te maken.

Hoe een online coachsessie werkt

We maken telefonisch of via de mail een afspraak en dan spreken we elkaar op het afgesproken tijdstip via Skype. Voor een sessie is het fijn als je elkaar ook kunt zien. Als je dat fijn vindt kunnen we meerdere sessies plannen. Voor een korte vraag kun je ook gewoon vrijblijvend bellen.

Omdat ik als intuïtief begeleider de energie lees, is het bij een online sessie zowel voor mij als begeleider als voor de cliënt iets harder werken. Dat komt we allebei ons fysieke lichaam nodig hebben om de informatie die ik lees in de energie, bewust te kunnen verwerken in de persoonlijkheid. Dat is eenvoudigweg gemakkelijker als we allebei fysiek op dezelfde plek zijn, dan komt de informatie letterlijk gemakkelijker aan de grond. Online sessies hebben de neiging om iets ‘ijler’ te zijn en dus is het iets harder werken. Daarom zijn de sessies relatief kort en vraag ik tijdelijk voor online intakegesprekken ook 25 euro. Kom je daarna voor een sessie in mijn praktijk, dan ontvang je 25 euro korting op die sessie en betaal je dus 50 euro.