Bewust omgaan met corona

Corona, we moeten er allemaal mee omgaan. En dat kan soms best lastig zijn. Soms weet je het even niet, weet je gewoon even niet meer wat je ook alweer wil, of wie je ook alweer bent. Soms kijk je om je heen en zie je overal strijd; strijd tegen het virus, strijd tegen de regels, strijd tegen elkaar… Soms is het ook gewoon even niet duidelijk wat er nou aan de hand is, wat is nou waar en wat niet? Soms loop je tegen jezelf aan, oude patronen of nieuwe angsten. Soms wil je misschien begeleiding bij het besturen van je aandacht zodat je je beter kunt ontspannen en je even los kunt komen van de onrust in de wereld. En soms wil je deze periode gebruiken om aan jezelf te werken, oude rommel op te ruimen om plaats te maken voor iets nieuws. Een nieuw normaal waar jij zelf voor kiest.

Daarom kun je ook voor coachsessies op het gebied van bewust omgaan met corona terecht bij Lichtbij. Bijvoorbeeld met een energielezing op afstand om inzicht te krijgen in een bepaald thema dat je bezighoudt, gevolgd door een of meerdere procedures om belemmeringen op te ruimen. Daarnaast is er ruimte om vanuit je hart te voelen wat jij eigenlijk wil ervaren in je leven en het formuleren van intenties om dat te creëren.

Want als je je hart erbij betrekt, ben je vrij in het kiezen van je eigen waarheid

Dus als je:

  • vragen hebt over hoe je op een bewuste wijze om kunt gaan met de situatie
  • je graag inzicht wilt in dingen waar je nu tegenaan loopt
  • je last hebt van coronagerelateerde angst die je belemmert
  • of een graag begeleiding wilt bij het besturen van je aandacht zodat je je beter kunt ontspannen en je even los kunt komen van de onrust in de wereld,

voel je dan vrij om contact op te nemen, dan maken we een afspraak!