Hallo! Hoe gaat het met je?

Hoe ben je bij je antwoord op die vraag gekomen? Heb je het bedacht of gevoeld?

En als je het had bedacht, voel dan eens? Hoe gaat het met je?

Voel eens wat voor jou waar is? Wat klopt voor jou? Wat jouw verlangens zijn? Hoe jij wilt leven? En komt dat overeen met hoe het nu gaat?

En merk je dat je je, nu je aan het voelen bent, een stuk helderder en krachtiger voelt? Dat het ruimte geeft? Dat de paniek van het verstand dat nergens echt controle over kan krijgen naar de achtergrond verdwijnt?

Dit is wat je voelend vermogen kan doen, het maakt in één keer duidelijk, waar het verstand nooit zekerheid over kan krijgen. Het maakt dat je je eigen unieke zelf kan zijn, in verbinding met je omgeving. Het maakt dat je kunt voelen wat jij wilt creëren in je leven. En het maakt dat je kunt voelen of datgene wat je ervaart ook datgene is wat je wilde ervaren.

Hoe je je energie bewust kunt besturen, zodat je in vrijheid je eigen waarheid kunt kiezen om daarmee je eigen levensverhaal vorm te geven? Dat kun je ontdekken bij Lichtbij.

De andere artikelen in deze serie zijn bedoeld om een beeld te geven van wat er mogelijk is en wat het betekent om vanuit vrijheid te kiezen. Veel plezier en verwondering gewenst en hopelijk tot ziens!

Categorieën: Bewustzijn